Den fryktede januarmåneden

20160107_164937Siden vi flyttet inn i dette gamle, fine huset med sjel, har vi egentlig ikke hørt noe annet enn at det kommer til å bli kaldt i januar. Sannheten er at det er kaldt. Det er i skrivende stund minus 14,5 grader ute og inne er det 17,9 grader. Det er inne på kjøkkenet vårt. I stua er ståa litt annerledes. Da vi kom hjem klokken 15.30 var det 9 grader i stua. Nå (1,5 timer senere) begynner graderstokken å nærme seg 17 grader. Det er helt sikkert passelig temperatur til barnetv klokken 17.30.

Selv om vi sitter her ganske påhyret med ullklær og har valgt å flytte på kjøkkenet så må jeg innrømme at det går helt fint. Kulden ute kan ikke vare i evigheter og et par uker med sånn her klarer vi helt fint. Tanntrollet har fått lekekassen inn på kjøkkenet og tusler fornøyd rundt på dette lille rommet vårt. Han leker litt med kasserollene og litt med lekene. Det føles kanskje litt trangt, men det går fint. Det er faktisk litt koselig å sitte på kjøkkenet. Kanskje oppvasken blir raskt unnagjort når vi er tre stykker som kan hjelpe til? Largo er derimot mindre fornøyd. Han har en vill og gal 1.5-åring i helene og vil egentlig bare ligge i fred. Kanskje derfor han har flyttet ut i stua for anledningen.

Vi lurer litt på om det kanskje snart vil være på tide å finne frem gamle hobbyer der far reparer sko og diverse, mens mor gjør sånne nyttige repareringsprosjekter. Når vi først skal leve på kjøkkenet sånn som de gjorde før i tiden, så kunne vi like gjerne ha gjort det ordentlig.

Dette innlegget ble publisert i Livet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.