Du kan se på dette som en oppsigelse

Fra
Saritha
Finnøy fantasier
saritha.org

Til
den det måtte angå
den som føler seg truffet
den som bare er nysgjerrig

Oppsigelse av stilling som (her står du fritt til å fylle inn det du føler passer)

Jeg er klar over at jeg antageligvis ikke har noen oppsigelsestid eller i det hele tatt kan levere en oppsigelse, men ber deg vurdere en rask fratredelse av min stilling hos deg.

Grunnen til min oppsigelse er at jeg ønsker å fokusere på meg selv, jobb og min utdannelse fremover. Jeg ønsker også å ha overskudd og energi til å tilbringe tid sammen med min mann, sønn og hund. Jeg beklager at dette kanskje kommer noe brått på, men jeg ser dessverre ikke nytten av å bruke mer energi på stillingen jeg er i nå.

Det har vært for meg mange gode år i stillingen hos deg, men jeg har et sterkt ønske om å komme meg videre uten å ha dette hengende over meg. Jeg føler at det nå i mitt 28. år er åpnet seg flere muligheter som jeg ønsker å benytte meg av videre.

All hell og lykke på dine fremtidige eventyr uten meg ved din side!

Dette til orientering

Med vennlig hilsen
Saritha

 

Dette innlegget ble publisert i Livet. Bokmerk permalenken.

2 svar til Du kan se på dette som en oppsigelse

  1. Tulletante Eva sier:

    Hm….

  2. Meget fornuftig valg. Du får hrlt sikkert denne stillingen tilbake ved en annen anledning. En alvorlig stor klem fra meg. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.