Jeg har ei venninne som alltid …

… skriver sånne fantastiske innlegg på Facebook om alt hun har rukket å gjøre på den dag. Det dukker stadig opp bilder av nybakte brød, rene klær og at hun vasker hus. Hun ser også fantastisk ut mens hin gjør det.

Jeg har ofte tenkt at jeg ville adoptere henne og få henne til å flytte inn på gjesterommet. Tenk å få nybakt brød hver dag eller bare kunne finne ei ren truse. Det hadde vørt deilig. Her i huset flyter nemlig skittentøyskurvene over, teppene burde vørt støvsuget for lenge siden og jeg liker ikke å innrømme det, men Dirigenten har snart sittet fremfor iPaden i over en time. Der blir han helt sikkert sittende til det er på tide å legge seg, mens jeg krangler med en ovn som ikke vil gi oss fyr. Til ovnens forsvar, så hadde vi verken tennbriketter, papir eller tennveske å tenne opp med så kanskje den ikke burde vært nevnt?

Mannen i huset er akkurat nå på tur til Bodø på kurs og jeg har veldig mange ting på lista som burde vært gjort for lenge siden. Kanskje jeg burde startet med å svare på den sms’en jeg fikk på mandag? Tror til og med det var mandags formiddag. Det er lettere kaos over hele linja og jeg er enig med meg selv i at sånn forblir det. Kaoset kommer ikke til å forsvinne før over helgen og kanskje ikke en gang da. 😉

Dette innlegget ble publisert i Livet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.