Kjære mannen min

I dag stod jeg opp, sånn som alle andre dager og gikk på do, sånn som alle andre dager og lot meg irritere over mangelen på dopapir, sånn som alle andre dager. Jeg ble faktisk veldig sint og irritert. Det er noe med det verste jeg vet. Når det mangler dopapir og det flyter av tomme doruller som ramler ned ved siden av doet. To ting som irriterer meg grønn eller rød.

Så slo det meg at jeg har egentlig ikke så veldig mye mer å klage på. Stort sett kommer jeg hjem fra jobb og kan enten surre på sofaen eller leke med tanntrollet mens mannen lager middag. Etter middagen er det blitt en tradisjon at tanntrollet og mannen tar oppvasken sammen. Jeg trenger med andre ord ikke å hjelpe til der heller. Ofte er mannen den første som setter på vann til grøt om kvelden og tar ansvar for at tanntrollet får i seg den. Etterpå får han ham jammen på badet også før jeg rekker å tenke på å skal gjøre det. Dette er bare en vanlig ettermiddag for oss.

Mannen tar også ansvar for at tanntrollet har alt han trenger og mer til mens jeg jobber med skolearbeid eller planlegger jobbuken. Han gjør faktisk så mye når jeg tenker meg om at jeg bør klare å se mellom fingrene på at han ikke husker å finne frem ny dorull. Det er bare så utrolig irriterende når man trenger det!

Dette innlegget ble publisert i Livet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.