Long time no see …

Det er lenge siden sist. Alt for lenge siden. Her i huset er det sommerferie. Det vil si mannen og Kidden er dratt til farmor og huset er helt stille. Noen ganger trenger jeg at huset er stille, men nå er det en halv dag siden de dro og da føles det bare tomt. Det er kanskje sånn at man ofte ønsker å ha det man ikke har og s angrer etterpå. Jeg ønsket meg et stille hus der jeg kan få sove mer en 2 timer i slengen. Jeg angrer nå, men vet at gjensynsgleden på onsdag blir stor.

Siden sist har vi kjøpt oss hus. En lang prosess, men nå har vi et hus som er vårt. Det er vårt lille paradis med en liten låve/fjøs og akkurat passelig nok plen å klippe til at vi rekker det på en dag om vi legger godviljen til. Kidden har fått et fantastisk rom som han kan leke på og det gjør han også. Flere timer for dag. Plutselig kommer han ned og ber om et lite glass melk og så er det opp på rommet igjen.

Det merkeligste for tiden er at vi skal feire 3-årsdag om 12 dager. Det er kjemperart og spennende på samme tid. Vi ser hvordan Kidden oppdager nye ting hver dag og gleder oss sammen med ham. Han er jo selvsagt helt subjektivt (!) den beste ungen i verden. Ingen tvil om det.

Så tusen millioner spørsmålet som jeg går rundt og tenker på for tiden er om jeg skal begynne å blogge igjen. Svaret på det er at jeg ikke vet det. Jeg må først tenke over hva det vil kreve av meg og endre litt på forsidebilder og sånt. Så jeg er i tenkeboksen. Ville bare oppdatere dere litt.

Kanskje vi sees snart!

Dette innlegget ble publisert i Livet. Bokmerk permalenken.

2 svar til Long time no see …

  1. Inger Johansen sier:

    Fikk følge Leif Magnus nesten ett år. Det var en stor glede. Og fremdeles morsomt å se han utvikling. Så du er ikke så veldig subjektiv. Klem til dokker alle. ?

  2. Eva S. Winther sier:

    Koselig med blogg ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.