Om meg

1988-modell, fra Bodø, men nå bosatt på Finnøy i Hamarøy. Når du ikke finner meg hjemme sammen med Tanntrollet, mannen og hunden, finner du meg enten på lærerutdanninga ved Nord universitet eller på jobb.

Mannen i huset har for anledningen fått beskjed om å si tre gode ting om meg:

  • Jeg er visstnok snill (vet ikke helt hva han legger i det, men tror ikke han var helt mentalt til stede når han sa dette?).
  • Jeg har en fantastisk stå-på-vilje og selv om livet butter i mot og går i oppoverbakke gir jeg ikke opp (går utifra at han her vektlegger engelsk-oppgaven som endte i tårer og snørr?).
  • Jeg har et smittende humør (vil det si at hvis jeg er i dårlig humør, så er hele husstanden i dårlig humør?)
  • Jeg er kreativ og finner nye løsninger raskt (raskere enn lynet, lyset og alle lydbølgene til sammen?)
  • Jeg er nerd på en positiv måte (Jeg synes faktisk selv at jeg er sånn passelig nerd. Trenger da ikke å vite html-koding for å være nerd. Kommer heller aldri til å innrømme at jeg kan html-koding. Hvis du påstår det kommer jeg til å si at du lyver. Uansett!)

(Jeg sverger på at jeg ba ham si tre, men han måtte absolutt si fem. Tre ting er visstnok ikke nok til å beskrive meg)

Jeg innrømmer glatt at jeg er distré og har litt for mange prosjekter gående på en gang. Mitt siste prosjekt er å være styreleder i Nord-Salten diabetesforbund. Med en svigermor som leder i diabetesforbundet, er dette blitt en viktig del av vår hverdag.

Med alle disse tingene i hverdagen min, tenker du nok at jeg enten er superwoman eller at familien ser meg veldig sjeldent. Da kan jeg si at fordelen med å jobbe på samme arbeidsplass som mannen er at vi ser hverandre i sånne virvelvinder mens vi er på jobb og dermed kan ta tid til andre ting på ettermiddagene (og mens jeg skriver dette kom jeg på at jeg har noe matematikk som må gjøres før søndag, så egentlig må jeg løpe).