Sjalusidyret

Sjalusidyret er helt forferdelig og jeg kjenner at det svir og gnager noe så innmari for tiden. Det går ikke på «den har penere bukse enn meg» eller «den har bedre data enn meg». Akkurat nå går det på «den har mer kontakt med dem enn meg». Kontakt skal jo alltid være mer enn en vei. Det er noe jeg tenker mye på og nettopp derfor prøver jeg å være flink til å ta en telefon i ny og ne eller sende en melding rundt til familie og venner med bilde av Tanntrollet. Jeg vil jo gjerne at Tanntrollet skal ha kontakt med alle i familien og vennene mine.

Men så har du de personene som sjeldent svarer tilbake eller som bare svarer når de får ei melding og du merker at det er sånn pliktskyldigst et smilefjes og knapt nok det. Det er greit. Jeg skjønner at du ikke synes ungen min er så sjarmerende med yoghurt i halve trynet. Du var kanskje heller ikke så interessert i å vite at jeg fikk godkjent på PEL-oppgaven min på første forsøk. Det er greit. Jeg forstår. Det som imidlertid ikke er så morsomt, er når du ser at denne personen svarer på Facebook til andre sine usaklige statuser med setninger som «pen» eller «wow du er effektiv» eller «Sees da og da til middagsdaten vår». Om jeg blir sjalu? JA! Har jeg rett til å være sjalu? Nei, ikke egentlig. Innerst inne vet jeg at jeg ikke må la meg irritere av slike ting.

Sjalusidyret er allikevel noe innigranskauen stygt. Det gnager og jeg må innrømme at jeg sliter. Jeg sliter aller mest med den der sedvanlige hyggelige tonen man skal ha mellom to personer når man møtes eller snapper eller chatter eller sms’er eller …

Dette innlegget ble publisert i Livet. Bokmerk permalenken.

3 svar til Sjalusidyret

  1. Tulletante Eva sier:

    Gratulerer med godkjent oppgave! ?? Gleder oss til å få besøk på fredag ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.