Takk for vårt fantastiske 1. år

I disse dager er det 1 år siden vi flyttet hit til Finnøya med Dirigenten. For et år det har vært. Bakgrunnen til at vi flyttet var etter mye sjonglering med skolen på Vannøya og at det var kutt i lærerstillingene. Vi så at det kom til å bli vanskelig for oss å ha en stabil inntekt hvis mannen var en av de lærerne som måtte gå (noe som var sannsynlig ettersom han var en av de siste som var ansatt) og da det dukket opp jobb til mannen på Innhavet var det egentlig ikke så vanskelig å si ja.

Året har vært fylt med opp og ned-turer. Vi startet med at jeg skulle ha siste eksamen og det gikk strålende. Etterpå var det sommerferie som gikk mest til å ordne i huset og litt sammen med familie. Samtidig møtte vi og har blitt kjent med fantastiske mennesker.

Høsten begynte jeg på Grunnskolelærerutdanningen 1-7 og nå sitter jeg med nesa langt nedi en haug med bøker for å pugge til eksamen. Mannen har jobbet jevnt og trutt på skolen og har vært hjemme en dag i uken i pappapermisjon med Dirigenten. Jeg har jobbet omtrent 60% på skolen og har trivdes med det. Det er en travel hverdag, men vi syr den sammen og lapper litt her og der for å få alt til å gå opp.

Vi har vært så heldig å bli godt kjent med andre som har unger på Dirigenten sin alder. Det er stor stas og full fest når vi alle sammen møtes. Unger som er over alt og voksne der latteren og gode samtaler sitter løst. Det er vel det jeg er mest takknemlig for i året som har gått.

Neste skoleår blir antageligvis travlere, men jeg håper det blir fylt med alt vi trenger. Jeg har takket ja til mer jobb enn det som er sunt ved siden av studiene, mannen skal ned i stilling og tilbake på skolebenken og Dirigenten har fått full barnehageplass. Vi legger ingen langsiktige planer, men håper på å lure familien på besøk veldig mye oftere slik at vi kan få avlastning og hjelp. Dersom det ikke går, blir det hard utnytting av venner og naboer.

Tusen takk alle her på Finnøy og i resten av Hamarøy for at dere har tatt så godt i mot oss. Vi blir her så lenge det er jobb og huset er beboelig (det siste der på tross av alle skavankene på det fine lille huset vi bor i). Vi trives og vi nyter fine dager og fine folk!

Dette innlegget ble publisert i Livet. Bokmerk permalenken.

1 svar til Takk for vårt fantastiske 1. år

  1. Sjømusa sier:

    Dere får sende Dirigenten over fjorden så kan han være her ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.