Takk, Oslo fagottkor

I sommer ble det bestemt at vi skulle til Oslo for å se på julekonserten til Oslo fagottkor og klappe frem tremeningen min. I flere måneder har vi gledet oss og gjett om gutta i fagottkoret leverte.

Det var høye heler (hørte et rykte om 10-14 cm), latter og tårer. Jeg har lærte så mye på så utrolig kort tid. Best av alt var det nok at jeg rett og slett sitter igjen med en følelse i etterkant at det er greit å bare være deg selv.

Aldri før har jeg felt tårer til sangen «Home for Christmas». Introen var så nydelig og jeg fikk endelig bekreftet ovenfor meg selv at valget med å være hjemme i julen er rett. Fagotten som ga oss Introen sa at hjemme er en plass der man kan slappe av å bare være seg selv. Det er trygt. Jeg er enig.

Takk, Oslo fagottkor for en fantastisk konsert. Jeg bare rett og slett digger dere og kommer tilbake til neste år (kanskje allerede til sommeren).

Dette innlegget ble publisert i Livet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.