Vi feirer visst ikke morsdag …

Mannen min er tilnærmet perfekt. Jeg har seriøst omtrent ingenting å klage på. Han gjør alt han kan gjøre og er så omtenksom og snill at det er skummelt!

Det er allikevel for 2. gang at jeg måtte legge meg i går med en liten skuffelse og klump i magen. Flere ganger både i dagene før og på selve dagen kunne mannen melde at vi feirer ikke morsdag. Jeg trodde han spøkte og må innrømme at tårene presset på da jeg litt spakt i går kveld sa: «Jeg vet at morsdag ikke betyr noe for deg, men det betyr faktisk noe for meg. Du kunne gitt meg en lapp eller noe der det stod gratulerer med dagen. Jeg er ikke så storforlangende». Kanskje jeg er litt storforlangende? Jeg tror egentlig bare svartsyken tok meg litt da jeg satt og surfet på facebook. Det var så mange som la ut bilder av blomsterbuketter og kort. Noen la til og med ut bilde av dyre smykker og øredobber. Tror jeg bladde forbi ett par diamantøredobber på min vei.

Når jeg tenker meg om, så er det helt greit at vi ikke feirer morsdag for jeg trenger ikke så mange nye fine ting, men da må mannen i huset også huske på at farsdagen i November heller ikke skal feires. Det har jeg imidlertid helt sikkert glemt til da. 😉

Dette innlegget ble publisert i Livet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.