Votter

9788202502416Jeg liker votter og jeg elsker strikkebøker. Nina Grandlund Sæther har gitt ut strikkeboken «Votter». Det første som slår meg er at dette er vakker kunst. Oppskriftene er enkle, men med nydelige mønstre. Jeg liker vakre og enkle ting.

Fremst i boken finner du gode råd før du begynner. Dette er sider som det er lurt å lese før du begynner, selv om du er nybegynner eller avansert i strikkingen din. Den inneholder gode tips om strikkefasthet og størrelser. Det er blitt veldig populært i det siste å gi ut strikkeoppskrifter der størrelsene reguleres med strikkefastheten og ikke noe jeg egentlig er så glad i, men måten det er formulert på høres så enkel ut. Det står også om hvordan du legger opp med en renneløkke. Noe jeg aldri har gjort i hele mitt liv, men har alle planer om å lære meg i 2016.

Oppskriftene er stort sett i Rauma-garn, men står ofte med noen garnalternativer. Jeg savner ennå mer informasjon om hvilket garn som kunne egnet seg som alternativ, men boken er så bra ellers at jeg kan ikke forvente å få i pose og sekk.

Vet dere hva det beste med hele boken er?

Bildene viser de faktiske vottene du skal strikke og ikke en eller annen syltynn dame med trange klær og for mye sminke. Jeg har så mange planer for alle vottene jeg skal strikke i boken. 2016 blir et godt votte-år og vi kommer alle sammen til å være varm på hendene hele året!

Dette innlegget ble publisert i Hobbyklubben. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.